Zorg dat je er klaar voor bent….

Heb jij straks lekker vakantie?

Dat is een mooi vooruitzicht, maar de dagen voor de vakantie gaan vaak gepaard met stress en hierdoor lijkt op vakantie gaan voor sommige een opgave. We willen dat alles thuis op orde is, het huis moet natuurlijk wel schoon zijn voordat we op vakantie gaan en de koffer moet ook nog worden ingepakt en we willen natuurlijk niks vergeten.

Relax !


 

 

 

 

5 tips om je te behoeden voor deze vakantiestress:

 1. maak een lijstje wat er mee moet op vakantie, er zijn kant en klare lijstjes te downloaden op het net, zoek maar eens op vakantielijst in Google. Je kan de lijst afwerken en zo voorkom je dat je een lijstje in je hoofd gaat bijhouden.
 2. zorg ervoor dat de spulletjes die je nog moet kopen niet op het allerlaatste moment moet aanschaffen en denk eens goed bij jezelf na. Heb je die spulletjes wel echt nodig om van je vakantie te kunnen genieten?
 3. als je iedere dag iets aan het huishouden doet dan hoef je de laatste dag niet ineens alles te doen.
 4. zorg ervoor dat iemand je huis in de gaten houdt en eventueel je post en planten verzorgt, doe dit niet op het laatste moment, het kan zijn dat degene niet thuis is als jij besluit de sleutel te geven.
 5. pak je koffer een paar dagen van tevoren in en neem niet teveel mee. De meeste kleding blijft waarschijnlijk ongebruikt in je koffer liggen. Die zal je na terugkomst ook weer moeten wassen, misschien wel strijken en dat is allemaal overbodig en zonde van je energie..

veel wassen voor en na de vakantie

 

 

 

 

 

Let go!

De allerbelangrijkste tip vind ik eigenlijk nog wel: ben je iets vergeten, maak je daar niet zo druk om, in de meeste gevallen kan je op de vakantiebestemming van alles aanschaffen.

Helaas geldt dat niet voor wat betreft de producten van Dr. Baumann, die kan je niet op iedere hoek van de straat vinden. Je kan de reisverpakkingen van je reiniging meenemen in plaats van die grote flessen. En kijk ook even of je nog genoeg op voorraad hebt, ik zou het vervelend vinden als je zonder komt te zitten.


Reisverpakkingen zijn handig als je op reis gaat

De reisverpakkingen zijn handig en klein, zo blijft er ruimte over om bijvoorbeeld je favoriete boek in je koffer mee te nemen. Ook  de producten van Dr. Baumann zijn in kleine reisverpakkingen te koop. Bijvoorbeeld alle reinigingsproducten zoals cleansing milk, facial tonic, cleansing gel maar ook shampoo, conditioner & body lotion. Tevens zijn de meeste zonbeschermers in een reisverpakking te verkrijgen. De inhoud van de reisverpakkingen is 75ml.


Producten die van pas kunnen komen tijdens je vakantie:

 • Het kan voorkomen dat je ondanks dat je jezelf hebt ingesmeerd toch op een paar plekken verbrandt bent. Een heerlijk product om je huid te kalmeren en te verkoelen is het Aloë Vera masker van Dr. Baumann.

aloeveramasker

 

 

 

 

 

 

 

 • Als je huid echt verbrandt is dan is het ampul van Dr. Baumann met 100% natuurlijke vitamine E heel fijn. Ik gebruik het ook als ik mijzelf verbrand heb aan bijvoorbeeld het strijkijzer, ja stom, maar het gebeurd nogal eens…
  De natuurlijke vitamine E herstelt je huid sneller en het heeft een kalmerende uitwerking op je huid.

100% Natuurlijke vitamine E

 

 

 

 

 

 

 • Na je zonnebad behandel je je huid het beste met een aftersun, het kalmeert, verfrist en herstelt de huid. De roodheid vermindert sneller en de intensiteit van het bruinen verbetert, deze is ook in een handige reisverpakking te koop.

aftersun

 

 

 

 

 

 

Ik hoop dat je wat aan de bovenstaande tips hebt en je rustig en relaxed je vakantie kan vieren. Neem je tijd, geniet van lekker niksen en laat die telefoon maar lekker liggen, het is nu tijd voor jou.

 

Heb jij nog handige tips om rustig en relaxed op vakantie te gaan? Ik zou het geweldig vinden als je ze met mij zou willen delen, hieronder in het veld.

 

 

 

 

2 gedachten over “Zorg dat je er klaar voor bent….

 1. Eigenlijk niets meer aan toe te voegen behalve dan een goed humeur met zin in nieuwe avonturen 🙂
  fijne vakantie!

 2. Dat klinkt veelbelovend Carin!
  Ik ben benieuwd naar je nieuwe avonturen, maar dat komt goed, ik zie je graag na onze vakantie! Geniet ervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*