Tips voor een mooie, gave en gezonde huid

Hoe kan je dat nu het beste bereiken?

Een verzorgde huid ziet er goed en mooi uit

Een mooie gave en gezonde huid zonder vlekjes, rimpeltjes, puistjes en oneffenheden dat wil toch iedereen? Hoe kan je dat nu het beste bereiken?
Het zou geweldig zijn als ik daarop een kort en bondig antwoordt heb, helaas is dat niet eenvoudig en is het antwoord zeer uitgebreid. Ik kan je bijvoorbeeld niet vertellen dat dit of dat echt werkt, want niet iedere huid reageert hetzelfde op één en dezelfde verzorging.

Er zijn zoveel factoren die bepalen hoe de huid eruit ziet. Voeding, stress, hormonen & leefgewoontes. Kijk maar eens naar mensen die nachtdiensten draaien, mensen die veel stress hebben moeten verwerken, mensen die zichzelf slecht verzorgen (verslaafden), mensen die veel slechte voeding tot zich nemen en ga zo maar door. De huid heeft hier echt onder te lijden.

Laten we beginnen bij het belangrijkste; je dagelijkse verzorging.
Alles heeft onderhoud nodig, of het nu je huid is, je kleding, het huishouden, de tuin of bijvoorbeeld je auto. Als je regelmatig met zorg onderhoud pleegt dan zie je dat: je huid ziet er goed uit, je huis ziet er netjes uit. 🙂

Je huid zal veel profijt hebben van een 2 dagelijkse verzorging.
Het is zelfs zo dat jij met je dagelijkse verzorging meer effect hebt dan dat je één keer in de acht weken naar de schoonheidsspecialiste gaat voor een behandeling.
Natuurlijk een behandeling met massage en dergelijke heeft echt wel effect, maar die houdt het geen acht weken vol, jammer maar waar.
Dus beter iedere dag 2 keer je huid goed verzorgen met gezonde producten en regelmatig naar de schoonheidsspecialiste voor het allerbeste resultaat.

Hoe ziet je dagelijkse verzorging er uit?
Eigenlijk heel simpel; eerst je huid goed reinigen en daarna goed verzorgen… Afhankelijk van je huid reinig je deze met een cleansing milk of een face cleanser.
Nadat je dit hebt gedaan reinig je de huid na met een tonic lotion om de laatste restjes vuil van je huid te halen en om de zuurtegraad van je huid enigszins te herstellen.
Hoe precies reinigen met de producten van Dr. Baumann lees je hier.
Hierna verzorg je de huid optimaal met een liposomenserum en eventueel daarna nog een crème, maar dat is in de meeste gevallen niet nodig.

Extra’s voor je huid

lma masker
Regelmatig je huid verzorgen met een peeling en daarna een masker is natuurlijk extra aandacht voor je huid en dat is dan ook terug te zien in je huid. Wat dacht je van het liposomen masker van Dr. Baumann? Dit masker zorgt ervoor dat de droogtelijntjes in je gezicht verminderen waardoor je huid elastischer zuiverder en aantrekkelijker uit ziet.

 

 

 

 

Snelle boost voor je huid door een ampul

ampullen

 

 

 

 

 

Tevens kan je de huid een boost geven met een ampul waar geconcentreerde werkstoffen inzitten, twee tot drie druppeltjes na het aanbrengen van de liposomen is genoeg:

Ampul hyaluronic acid:
Trekt vocht in je huid aan waardoor je huid er gladder en strakker uit gaat zien.
Gebruik deze ook eens rondom je ogen; een super resultaat!

Ampul ceramide:
Speciaal voor droge, schilferige en vlekkerige huid. Extra verzorging met ceramide, ureum en hyaluronzuur.

Ampul herb vital:
Een kalmerende kruidenmengeling speciaal voor de onrustige rode huid met neiging tot ontstekingen.

Ampul jojoba:
Ruwe, droge en vetarme huid knapt hiervan op dankzij de 100% zuivere jojobaolie.

Ampul teunisbloemolie:
Als je huid niets kan verdragen en branderig aanvoelt kan je beter eerst beginnen met 100% pure teunisbloemolie. Nadat je huid is herstelt kan je beginnen met het liposomenserum.

Dit is nog maar een greep van de ampullen die Dr. Baumann in het assortiment heeft. Als je meer informatie over de verschillende ampullen wilt neem dan even contact met mij op, ik zal je voorzien van alle informatie.

Door je huid regelmatig met de juiste verzorgingsproducten te behandelen doe je dus al heel veel goeds voor je huid. De volgende keer zal ik je meer informatie geven over ingrediënten waarom wel of niet in een product.

 

2 gedachten over “Tips voor een mooie, gave en gezonde huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*