Liposomen

Hydratatie van de huid met liposomen

Na het reinigen met Dr. Baumann producten hydrateer je je huid met meervoudige liposomen (Liposomen Multi Active).

liposomen multi active

 

 

 

 

 

Het gebruik van Liposomen Multi Active:
Neem één druppel liposomenserum en één druppeltje tonic lotion of anti comedo lotion. Vermeng dit met elkaar in je handen en breng dit op de nog vochtige huid aan, dit bevordert de verdeling over het gelaat.
Vergeet niet de huid rondom de ogen mee te nemen. Hierna breng je de gezichtscrème aan.

Let op! Reinig eerst je huid en breng daarna de liposomen op je huid aan, dit is de volgorde voor een optimaal resultaat, want liposomen zijn niet in staat door een reeds opgebrachte crème of huidtalg heen te dringen.

Het is heel belangrijk dat je huid gereinigd is met de producten van Dr. Baumann alvorens de liposomen aan te brengen. Zo ben je er zeker van dat je geen parfum, conserveringsmiddelen of andere overbodige  en ongezonde stoffen de huid in sluist.

liposoom

Met meervoudige liposomen is het echt mogelijk om de huid te hydrateren; een liposoom is een huididentiek vetbolletje met daarin water, meervoudige onverzadigde vetzuren en andere belangrijke werkstoffen zoals  vitamine E, A en provitamine B5.

De huid kan deze liposomen opnemen. Eenmaal in de huid valt de liposoom uit elkaar waardoor vetten en de werkstoffen vrijkomen en daar de huid voedt..

liposomen in de huid

liposomen