Huid verzorging

Je huid reinigen met Dr. Baumann producten

De reiniging bestaat uit twee delen:
Reiniging met verzorgende cleansing milk, of om de huid extra te ontvetten reinig je de huid met de milde cleansing gel.
Nareiniging met facial tonic lotion of anti comedo 4.8 lotion, die de huid tot diep in de poriën zuivert en de zuurgraad van de huid hersteld.

reinigen met Dr. Baumann producten

 

 

 

 

 


Reinigen met cleansing milk:

Neem een beetje milk (ter grootte van een 10 eurocent muntstuk) in je handen en verdeel dit over je gezicht, hals en decolleté. Masseer met cirkelvormige bewegingen de milk in.
Op een gegeven moment wordt de huid stroef, stop met masseren en wacht even tot de huid weer terug vettig wordt. Dit is het moment waarop de milk zijn werk heeft gedaan en de afvalstoffen uit de huid heeft gewerkt. Nu kan je de milk met lauwwarm water afspoelen.

Let op! Bij een hele droge huid kan je de milk ook afnemen met een watje met facial tonic lotion in plaats van water.

eyemakeup remover

 

Je oogmake-up haal je er af met eye make-up remover van Dr. Baumann. Neem een klein beetje van de reiniging in je handen en wrijf dit voorzichtig op je oogleden en je wimpers. Ik laat dit meestal even intrekken zodat de mascara los kan weken. Daarna kan je het eraf halen met een watje met tonic lotion.

 

 

 


Reiniging met cleansing gel:

Maak je gezicht, hals en decolleté vochtig met wat water en neem één druppel cleansing gel in je handen en verdeel dit over je gezicht, hals en decolleté. Ieder deel goed reinigen, spoel de cleansing gel af met lauwwarm water.

Nareinigen met facial tonic lotion:
Neem een watje met daarop een beetje tonic (ter grootte van een 10 eurocent muntstuk). Met cirkelvormige bewegingen zacht over het gezicht, hals en decolleté verwijder je de laatste restjes vuil.

Je huid is nu perfect gereinigd en is klaar voor de volgende stap: hydrateren met Liposomen multi active. Hier zie je hoe dat werkt

Bewaren

Bewaren

Bewaren